Δημιουργούμε τα καινοτόμα "Φυτεμένα Κεραμικά"
Κάθε φυτό δηλαδή φυτεύεται σε ένα χειροποίητο κεραμικό με σκοπό να δημιουργηθεί μια γλυπτική σύνθεση.

Έργα τέχνης με ζωή. Έργα τέχνης που μεταμορφώνουν τον χώρο και τον χρόνο μας. Στο Neraw η φύση και η γλυπτική γίνονται ένα – άνθρωπος και περιβάλλον γίνονται ένα.

Με το μότο «Exotic Ceramics & Seductive Plants / Εξωτικά κεραμικά και φυτά-γητευτές», το Neraw είναι ένα brand φυτών & κεραμικών που αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και τέχνης – όπως ακριβώς ανεξάντλητο είναι το ανθρώπινο μυαλό και οι δυνατότητες της φύσης. Το Neraw δεν περιορίζεται, σε ακόμα ένα κατάστημα, αλλά είναι ένα project που μας ταξιδεύει σε βουνά, καταρράκτες και κοιλάδες μέσα από τα έργα του.

Στο Neraw, συνδιάζουμε έντεχνα το στοιχείο του NEPΟΥ με την RAW/ακατέργαστη ομορφιά των κεραμικών και των φυτών.

Το brand μας αντλεί έμπνευση από τις αγνές, ζωογόνες ιδιότητες του νερού. Με βάση το νερό, κατασκευάζουμε τα κεραμικά και μεγαλώνουμε τα φυτά μας.

NERAW

ΦΥΤΑ

Η ομάδα μας επιλέγει προσεκτικά κάθε φυτό, εστιάζοντας στα πιο μοναδικά και ασυνήθιστα της φύσης. Από κάκτους, παχύφυτα , βολβούς μέχρι τροπικά και αλλά παράξενα φυτά με ιδιαίτερο σχήμα.

Έχουμε φυτά που προέρχονται από κάθε μέρος του πλανήτη, από προσωπικούς συλλέκτες μέχρι μικρές οικογενειακές φάρμες και θερμοκήπια .

NERAW

ΚΕΡΑΜΙΚΑ

Τα χειροποίητα κεραμικά μας είναι μοναδικά κομμάτια που κατασκευάζονται σύμφωνα με κάθε φυτό, για να αναδείξουν την ομορφιά και το σχήμα του.

Ανακαλύψτε την κομψότητα των χειροποίητων κεραμικών και την τέχνη του γυαλομόματος. Η ειδική τεχνική μας δίνει σε κάθε κομμάτι μια ξεχωριστή ακατέργαστη αισθητική, μετατρέποντας τα φυτά σε έργα τέχνης.

NERAW

ΧΩΜΑ

Κάθε φυτό τοποθετείται στο premium μείγμα χώματος μας.

Το custom made Soil Mix της Neraw έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες κάθε φυτού.
Το χώμα περιλαμβάνει συστατικά όπως άμμος, πέτρες, λευκό μάρμαρο, κόκκινο άργιλο, περλίτη, πετρώματα λάβας και λίπασμα βραδείας αποδέσμευσης για βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών .

NERAW

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑΤΑ

Αφού τοποθετήσουμε προσεκτικά το φυτό στο χώμα, στο πάνω μέρος του θα βρείτε ιδιαίτερα ανωστρώματα.

Οι επιλογές για τα ανωστρώματα περιλαμβάνουν: άμμος, πέτρες, βράχους ποταμού, λευκά μάρμαρα ή οποιοδήποτε υλικό που ενισχύει την αισθητική του φυτού και κεραμικού.

MEET NERAW

Κάθε δημιούργημα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο ιδρυτών, του Κωνσταντίνου και του Γιώργου.

Ο Κωνσταντίνος βάζει σε κάθε δημιούργημα όλη του την αγάπη και τις γνώσεις για τα φυτά και ο Γιώργος το ταλέντο, τη φαντασία και την τεχνοτροπία του επάνω στο design και την κεραμική.

1 από 6